11 Νοε 2011

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟ Η ΧΡΥΣΕΣ;


Αυτες τις μερες βλεπω κοσμο να παρακολουθει με αγωνια στα δελτια ειδησεων για το ποιος θα ειναι ο καινουριος πρωθυπουργος της Ελλαδας.
Αυτα τα ιδια δελτια ειδησεων μεσα απο την προπαγανδα τους, ποτισαν τον λαο με ψευδαισθησεις και αυταπατες οτι το ποιος θα ειναι ο πρωθυπουργος , εχει σημασια και πως μπορουν να πιστευουν σε καποιον σωτηρα που θα μας σωσει.
Ανακοινωθηκε τελικα πως πρωθυπουργος της χωρας θα ειναι ο Λ.Παπαδημος.
Αυτος που μεχρι τωρα ηταν οικονομικος συμβουλος του Παπανδρεου,διοικητης της τραπεζας της Ελλαδος και αντιπροεδρος της ευρωπαικης κεντρικης τραπεζας (ΕΚΤ). Με λιγα λογια ενας απο τους ανθρωπους του συστηματος, ενα μεγαλο στελεχος των τραπεζων που ληστευαν και ληστευουν τον λαο, που πλεον θα το κανει πιο φανερα, χωρις την αναγκη να εχει μαριονετες.
Αληθεια, ποιος αφελης πιστευει πως μπορει με την αλλαγη της κυβερνησης να αλλαξει κατι, και ποιον νοιαζει με ποιον τροπο θα τον εξαθλιωνουν?
Η ετσι η αλλιως το αδηφαγο αυτο συστημα θα κανει την δουλεια του και θα συνεχισει να μας εκμεταλλευται, εκτος βεβαια αν το ανατρεψουμε.
Ουτε αυτη η πραξικοπηματικη κυβερνηση ουτε οι εκλογες θα μας σωσουν.
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ...

Οποτε δεν πρεπει να συνεχισουμε να πεφτουμε στην παγιδα και να εχουμε στο νου μας ενα συγκεκριμενο προσωπο ως υπαιτιο της υποδουλωσης και της εξαθλιωσης μας. Την στιγμη μαλιστα που αυτο το προσωπο συνεχως θα αλλαζει, αποπροσανατολιζοντας μας αλλα συνεχιζοντας να κανει το ιδιο.
Υπαρχει μια ταση της κοινης γνωμης να θελει να «εξοντωσει» τους 300 προδοτες,νομιζοντας ετσι πως θα αλλαξει τον κοσμο.
Οι 300 και οι καθε 300 ομως ειναι σκυλια καποιων αλλων αφεντικων και ειναι η βιτρινα..Αλλωστε η υπαρξη του κρατους και των εξουσιαστων ειναι μοναχα για να εξυπηρετουνται τα συμφεροντα των αστων, με το προσχημα της δημοκρατιας.
Οχι πως δεν ειναι και αυτοι μερος του σαπιου συστηματος αλλα δεν ειναι ο πυρηνας. Πραγματικος εχθρος μας ειναι ο καπιταλισμος. Ειναι το καθε ειδους μεγαλοαφεντικο και ιδιοκτητης μεσων παραγωγης που καρπωνεται την υπεραξια των εργατων, ειναι ο καθε μεγαλοεργολαβος και μεγαλοτραπεζιτης, ειναι ολες εκεινες οι εταιριες και οι πολυεθνικες που παιζουν βρωμικα παιχνιδια στις πλατες μας, ειναι γενικοτερα οι ανθρωποι οι οποιοι με τον κοπο μας, πλουτιζουν αυτοι και ζουν με τον θανατο μας. Εκεινοι που αποτελουν μονο το 1% του πληθυσμου που εκμεταλλευεται το υπολοιπο 99%.
Ειναι η αστικη ταξη που κατασπαραζει την εργατικη ταξη, τον απλο λαο
Το συστημα αυτο ειναι παγκοσμιο. Και σε ολον τον πλανητη, ο μονος διαχωρισμος ειναι ο ταξικος!
Παντου υπαρχουν εκμεταλλευτες και εκμεταλλευομενοι.
Θα ηταν χαζο να πιστευαμε πως το προβλημα το εχει μοναχα η Ελλαδα η πως ειναι εφικτο να λυσουμε το προβλημα μονο στην Ελλαδα.
Προσπαθησαν να διαπαιδαγωγησουν τους λαους σε μια νοοτροπια ατομικισμου, τοπικισμου και θελησαν να ριζωσουν βαθια στο μυαλο τον εθνικο διαχωρισμο.
Μας χωρισαν σε πολλα πολλα κομματια ριχνοντας ετσι πιο ευκολα σταχτη στα ματια. Χωρισαν λαους με συνορα, διασπωντας ετσι την δυναμη τους, την ωρα που οι πολυεθνικες και ο καπιταλισμος δεν γνωρισαν ποτε συνορα. Το χρημα περναει ελευθερα, ενω οι ανθρωποι οχι.
Αυτο ειναι ο εχθρος! Οποιος βαζει χρημα πανω απ΄την ανθρωπινη υπαρξη.
Αυτος ειναι εχθρος!
Και μπορουμε να τον ανατρεψουμε, αν ενωθουμε ολοι μαζι, ελληνες και ξενοι, μεγαλοι και μικροι, εργαζομενοι και ανεργοι. Συλλογικα και αλληλεγγυα.
Αν βγαλουμε μια για παντα απ΄το μυαλο μας καθε διαχωρισμο μεταξυ μας, καθε τειχος και μπαρα. Αν βγαλουμε τις παρωπιδες και παλεψουμε ολοι μαζι για τις χαμενες ζωες μας, για την καταντια αυτης της κοινωνιας, της οικονομικης αλλα και της κοινωνικης.
Εκτος της φτωχειας, μας καταντησαν ανθρωπους που δεν λενε καλημερα μεταξυ τους, που φοβουνται ο ενας τον αλλον, που δεν εχουν καμμια επαφη με τη φυση και καταστρεφοντας την κιολας για το κερδος.καταστρεφουν την ζωη μας και ολων των επομενων γεννεων.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!
Βγειτε στο δρομο, φωναξτε πως πληρωσατε αρκετα και δεν πληρωνετε αλλο.
Μαζι θα τους τσακισουμε, με οργανωση και συλλογικοτητα, με αρνησεις πληρωμων απο τα κατω και γενικες αγριες απεργιες διαρκειας!
Με καταληψεις παντου!
Με μαζικες διαδηλωσεις και με παθος για λευτερια! Παθος για εναν κοσμο εντελως διαφορετικο απ΄τον ανταγωνιστικο ετουτο που μας διαπαιδαγωγησαν, με τα καταναλωτικα ονειρα και τις ψευτικες στγμες.
Εμεις παλευουμε για μια αταξικη κοινωνια, ελευθεριας, ισοτητας και δικαιοσυνης...

Γιωργος- μελος κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ