12 Μαρ 2011

Διχασμός, φανατισμός και οχλοκρατία το όραμα των ‘Δήμαρχου’ και ‘Αντιδήμαρχου’ Αριστοτέλη, Πάχτα και Μοσχόπουλου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τους ‘Δήμαρχο’ και ‘Αντιδήμαρχο’ Αριστοτέλη, Πάχτα και Μοσχόπουλο, την «Ελληνικός Χρυσός» όπως και τον παραπλανημένο όχλο τους για το θεάρεστο έργο που έκαναν χθες Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 ώστε να καταλάβουν περισσότεροι Αριστοτελειώτες ότι ο τόπος τους κινδυνεύει από δυο πράγματα:
1.      Από τη ληστρική και καταστροφική αρπαγή του πλούτου της πατρίδας τους από μια χούφτα παράνομων και διαπλεκόμενων ‘επενδυτών’ που λέγονται ‘Ελληνικός Χρυσός’. 
2.      Περισσότερο όμως από μια παρέα αριβιστών με ‘όραμα’ που βάλθηκαν να διχάσουν τους πολίτες και να δημιουργήσουν συνθήκες φανατικού όχλου όπου η σωματική ακεραιότητα και η ζωή έχουν δευτερεύοντα ρόλο.  Τα γεγονότα, όπως και οι πράξεις των παραπάνω είναι αμείλικτα.  
Αφού πρώτα είδαν ότι δεν τους βγαίνει όπως το περίμεναν, με την άμαζη και υποτονική συγκέντρωση στο Παλαιοχώρι, παρόλα τα παράνομα τερτίπια που χρησιμοποίησαν (ταξίματα για ανύπαρκτες δουλειές, γνωμοδοτήσεις, διαβούλευση κλπ), άρχισαν να χτίζουν κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ανύπαρκτες οργανώσεις και ομάδες κρούσης που τις χρηματοδοτούν και τις εμψυχώνουν ο Δήμος και η εταιρεία τους.  Όλα τα μέσα του Δήμου (αυτοκίνητα, ηχητικά, έντυπα κλπ) στη διάθεσή τους ενώ αρνούνται προκλητικά κάθε παροχή μέσων στους...άλλους με το πρόσχημα ότι δεν είναι επίσημοι φορείς του Δήμου (αυτά είναι καταγεγραμένα και θα χρησιμοποιηθούν όταν έρθει η ώρα). 
Για να είναι αποτελεσματικός αυτός ο μηχανισμός έπρεπε να φανατιστεί ο παραπλανημένος όχλος.  Και το κατάφεραν με εμπρηστικά συνθήματα και λόγους στο φιάσκο του Παλαιοχωρίου.  Και το αποτέλεσμα σε μια νύχτα:  ξυλοδαρμοί, σπάσιμο, κάψιμο και επιδρομές στα χωριά μας.  Μέχρι και το αστυνομικό τμήμα Αρναίας δεν γλύτωσε όπου ο φανατισμένος όχλος απειλούσε ότι θα λυντσάρει μέχρι και τους αστυνομικούς, που φύλαγαν τους ξυλοδαρμένους πολίτες, και ότι θα κάψουν τον Κάκκαβο.  Όταν άκουσαν ότι κλήθηκε εισαγγελέας από τον διοικητή του τμήματος, τα μάζεψαν και έφυγαν.  Τόσο νόμιμοι ήταν.  Απ’ την άλλη μεριά όμως, όταν μαθεύτηκαν τα γεγονότα, και σε πολύ μικρό χρόνο και χωρίς καμία προετοιμασία, μαζεύτηκαν στις Σκουριές πάνω από 250 άτομα και έμειναν εκεί μέχρι το πρωί για να προστατέψουν το βουνό και το δάσος τους, γιατί αυτός είναι ο πραγματικός πλούτος τους. 
Πρέπει, όσο είναι καιρός, να συναισθανθούν ο Δήμος Αριστοτέλη και οι επιτελείς του το θεσμικό τους ρόλο και να σταματήσουν πάραυτα τις διχαστικές ενέργειες και τις υπόγειες συνδιαλλαγές με εταιρεία και υπουργεία. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι πολίτες δεν θέλουν μόνο δουλειές, αλλά δουλειές και ζωή στον τόπο αυτό. 
Για δυο πράγματα να είναι σίγουροι
1)      ότι έδωσαν μια ακόμα αφορμή για να καταλάβει ο κόσμος του Αριστοτέλη ποιές είναι οι υπόγειες οικονομικές διαπλοκές μεταξύ κάποιων δήθεν πολιτικών και εταιρειών που δεν έχουν πατρίδα  και
2)      ότι αυτός ο παραπλανημένος όχλος που εξέθρεψαν και του έταξαν δουλειές, ο ίδιος θα τους ρίξει στον καιάδα όταν θα καταλάβει ότι αυτές οι δουλειές ήταν λαγοί με πετραχήλια. 
Συνδημότες και Συνδημότισσες του Αριστοτέλη! Υπερασπιστείτε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη τον τόπο σας από άρπαγες και καταστροφείς του πλούτου σας!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ
Επιτροπές Αγώνα   Σταγείρων Ακάνθου, Μ. Παναγιάς, Αρναία