15 Μαρ 2011

Καταγγελία σε βάρος της Χ-ΤV και του Σταθώρου!



Για τη Χ(ρυσώνητη) -TV, για όλα τα Μέσα Μεσαιωνικής Επικοινωνίας και για κάθε Σταθώρο
Στο κανάλι αυτό, αλλά και σ’ όλα τα παρόμοια ΜΜΕ, πρέπει να τους πούμε, και αν μπορούν ας τα αντιληφθούν, μερικά πολύ απλά αυτονόητα πράγματα γιατί το μαχαίρι έφτασε ως το κόκαλο:
Από όσα πεσκέσια σας έταξε η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» για να προβάλλετε την ίδια και όσα σκυλάκια τρέχουν δίπλα της για να αρπάξουν κανένα απ’τα κόκαλα που πετάει στη Χαλκιδική, δεν πρόκειται να πάρετε απολύτως τίποτα. Γιατί:
α) Είναι εταιρεία της ευκαιρίας και της αρπαχτής. Εδώ κοτζάμ Δημόσιο εξαπάτησε μαζί με τον αγαπητό σας Πάχτα με πολλά εκατομμύρια, εσάς
δεν θα εξαπατήσει; Ένα τοπικό, μικρό και ευάλωτο κανάλι είστε εξάλλου, εκτός και αν έχουν άλλες ορέξεις και βλέψεις ο ‘μέγκα’ Μπόμπολας και ο ιδιοκτήτης σας (κανείς δεν ξέρει).
β) Δεν θα πάρουν Χρυσό από τον τόπο μας (άρα ούτε και εσείς το μερίδιό σας), γιατί εμείς οι κάτοικοι, οι όπως μας αποκαλείτε μικρές ομάδες ‘διαμαρτυρίας’, προτιμάμε να είναι άδειες οι θυρίδες τους παρά να αδειάσουμε εμείς από νερά, δάση, θάλασσες και ζωή.
Εμείς, οι κάτοικοι της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, δεν έχουμε ούτε χρυσό ούτε ζεστό χρήμα να σας πληρώσουμε για να μας προβάλλετε (αλλά και να είχαμε πάλι δεν θα το κάναμε), και ό,τι κάνουμε, δεν το κάνουμε ούτε από καμια περίεργη ιδεοληψία ή προκατάληψη αλλά από αγάπη για τον τόπο μας και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο αφήσαμε στην άκρη κόμματα, θρησκείες, επαγγέλματα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να μας χωρίσει. Αυτή ακριβώς η ενότητά μας είναι η δύναμή μας και αφού θέλετε να την αγνοείτε κάνετε κακό του κεφαλιού σας.
Ξέρουμε ότι οι καιροί είναι πονηροί, ακόμα και τα κοκαλάκια και τα ψιχουλάκια είναι χρήσιμα για επιβίωση σήμερα, αλλά έλεος Σταθώρε (και κάθε Σταθώρε): ωριαίες συνεντεύξεις από Στρατουδάκη και κάθε ψευτοεπιστημονικό αυτόκλητο σωτήρα μας, αφιερώσεις σίριαλ σε κάθε διχαστικό λόγο Πάχτα και Μοσχόπουλου, κάλυψη σε μαζώξεις όχλου που μετά κάνει επιδρομές σε πολίτες και χωριά με ομάδες κρούσης....και απουσία (αν και καλεσμένοι) από δεκάδες εκδηλώσεις ενημέρωσης για την τριτοκοσμική καταστροφή και αρπαγή του πλούτου ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Ξέρετε ότι πάνω από 3000 κόσμος διαδήλωσε την Κυριακή 13/3 στην Ιερισσό και εσείς, αν και ξανά καλεσμένοι (για τελευταία φορά, από δω και πέρα είστε διαγραμμένοι από τη λίστα αποδεκτών) λάμψατε δια της απουσίας σας; Έ, που να πάει το μυαλό του δίποδα ιθαγενούς Homo Sapiens Σταθώρε; Ότι εσείς αυτή τη μέρα είχατε πιο σοβαρές ενασχολήσεις, ας πούμε ταϊζατε τα τετράποδά σας; Εσείς δεν ξέρουμε, αλλά εμείς πάντως χόρτο δεν μασάμε...


Και για να κλείνουμε, μήπως τα ορθάνοιχτα αυτιά και μάτια σας έπιασαν ότι αρχίσατε να γίνεστε ανεπιθύμητοι γύρω από Σκουριές, Φισώκα, Πιάβιτσα, Τσικάρα, δηλ. όλο το Δήμο Αριστοτέλη;


Έτσι, για ένα τεστ αλήθειας, σας επισυνάπτουμε το πόρισμα του Συμβουλίου Περιβάλλοντος του ΑΠΘ επικυρωμένο από 28 τμήματά του. Αν και δόθηκε στη δημοσιότητα και οφείλατε, ως κανάλι ‘για την αντικειμενική ενημέρωση της Χαλκιδικής’ όπως επαίρεστε ότι είστε, να το είχατε υπόψη σας, σας το δίνουμε χεράκι-χεράκι για να δούμε την τύχη του.


Επιτροπές Αγώνα


Αρναίας, Σταγείρων-Ακάνθου, Παναγίας


ΥΓ. Έχουμε και επιστημονικό επιτελείο που μπορεί ανα πάσα στιγμή να σας ενημερώσει (αν το θέλετε επικοινωνείτε μαζί μας) για να αποκαταστήσετε την αλήθεια πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους τηλεθεατές σας. Άραγε γίνονται και θαύματα; Θα δείξει...