24 Απρ 2012

Το απάνθρωπο πρόσωπο της ELDORADO-MΠΟΜΠΟΛΑΣ στη στημένη σύλληψη των 7 “κλεπτών” της Ολυμπιάδας

 antigoldgreece
Οι πιο οργανωμένοι φορτώνουν παλιοσίδερα σε ετοιμόρροπα αυτοκίνητα§Ψάχνουν σε ομάδες, μαζεύουν σε σωρούς ό,τι θεωρούν χρήσιμο, γεμίζουν αυτοσχέδια σακιά. Μια ανακύκλωση υλικών, ψυχών, ενίοτε και... πτωμάτων
Από τη …θριαμβευτική ανάρτηση των Πολιτών Αριστοτέλη “ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ…, ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ…”, όπου ανοήτως προσπαθούν να αποσιωπήσουν ότι αθωώθηκαν μεν – και πολύ σωστά!- οι 11 σεκιουριτάδες αλλά παραπέμπονται σε δίκη τα “κεφάλια” της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ,αντιγράφουμε:
…H πλευρά των αντιδρώντων απαίτησε να αφαιρεθεί η μπάρα, που έχει τοποθετηθεί στο σημείο που αναπτύσσεται το εργοτάξιο της Ελ. Χρυσός και να επιτρέπεται η ελεύθερη διέλευση οχημάτων και πεζών σε ιδιωτικό χώρο της εταιρείας.
Τελικά αυτός ο συμβιβασμός δεν προχώρησε, καθώς δεν το δέχθηκε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, αφού μόλις προχθές συνελήφθησαν 7 άτομα από την αστυνομία, που έκλεψαν αντικείμενα από το εργοτάξιο της Ελ.Χρυσός στην Ολυμπιάδα.
Γεγονός που κατά τον εκπρόσωπο της εταιρείας αποδεικνύει, ότι τα συστήματα ασφαλείας δεν έχουν τοποθετηθεί για να κάνουν δύσκολη τη ζωή των όποιων περιπατητών, αλλά για να αποτρέψουν κυρίως κλοπές και διαρρήξεις μέσα στις εγκαταστάσεις της Ελ.Χρυσός.
Ώρα 10 π.μ. της Δευτέρας 23 Απριλίου, έξω από το γραφείο της Αντιεισαγγελέως κας Σαριδάκη, ο πάτερ Χριστόδουλος, ο συνήγορος του Γιάννης Κανελόπουλος και ο Τόλης Παπαγεωργίου, μελετούν τη δικογραφία της μήνυσης που κατέθεσε το Σάββατο 21 Απριλίου κατά του π. Χριστόδουλου ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ κ. Πέτρος Στρατουδάκης, που μόλις είχαν πάρει από την κα Αντιεισαγγελέα.
Στις 11:30 π.μ. τέσσερις αστυνομικοί συνοδεύουν επτά ταλαίπωρους ανθρώπους, αποστεωμένους και δεμένους πισθάγκωνα με σφιχτές χειροπέδες. Δυο γυναίκες, το ίδιο ταλαίπωρες και αποστεωμένες, μανάδες των πέντε από τους επτά, πνιγμένες στο κλάμα, προσπαθούν να δροσίσουν τα παιδιά τους βάζοντας στο στόμα τους το μπουκάλι του νερού, αφού οι ίδιοι ήταν δεμένοι. Η παρουσία έξω από το γραφείο ενός υπαλλήλου της “Εταιρείας” και οι κουβέντες των αστυνομικών ολοκλήρωσαν την εικόνα. Οι επτά Βούλγαροι συνελήφθησαν την Κυριακή “να κλέβουν αντικείμενα από εργοτάξιο της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στην Ολυμπιάδα”.
Αίθουσα της εκδίκασης των αυτοφώρων: Στο “σκαμνί” κάθονται οι 7 αποστεωμένοι Βούλγαροι. Από τη διαδικασία προέκυψε ότι: Τα “αντικείμενα” της εταιρείας ήταν κάτι παλιοσίδερα ριγμένα στην περιοχή της Ολυμπιάδας, σαν όλα τα αμέτρητα παλιοσίδερα, παλιοαυτοκίνητα, παλιομηχανήματα, που μας αφήνουν προίκα οι κάθε λογής “εταιρείες” επί δεκαετίες. Οι “7″ και οι δυο γυναίκες είναι δυο λιμοκτονούσες οικογένειες Βουλγάρων σαν τις λιμοκτονούσες οικογένειες των Ελλήνων που άρχισαν ήδη να ψάχνουν στα σκουπίδια. “Κάποιος” τους έδωσε την πληροφορία ότι στους δασικούς δρόμους της Ολυμπιάδας έχει πεταμένα παλιοσίδερα και οι “7″ πήγαν και τα μάζεψαν, χωρίς να μπούνε καν σε περιφραγμένο χώρο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν δεν περιέγραψαν “κλοπή” αντικειμένων. Κατέθεσαν απλά ότι “εκπρόσωπος της Εταιρείας τους δήλωσε ότι αυτά ανήκουν στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ”. Στις απολογίες τους και χωρίς συνήγορους υπεράσπισης – πώς να πληρώσουν – και οι “7″ κατέθεσαν αυτό που όλοι μας καθημερινά βλέπουμε. Τσιγγάνους να μαζεύουν τα παλιοσίδερα, προσφέροντας πολύτιμο έργο ανακύκλωσης μετάλλων!
Τα παλιοσίδερα όμως ανήκαν κατά δήλωση της στην “Εταιρεία” και η πράξη των “7″ χαρακτηρίζεται κλοπή. Η ποινή ήταν 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή για τον καθένα και …αφαίρεση του φορτηγού τους. Δηλαδή θάνατος ή φυλακή, αφού δεν είχαν να πληρώσουν ούτε τα έξοδα της δίκης για να αφεθούν ελεύθεροι.
Στην επόμενη δίκη, των “11″ σεκιουριτάδων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, το επιχείρημα της ομάδας των συνηγόρων της εταιρείας και του μάρτυρα Διευθυντή των Μεταλλείων κ. Θεοδωρακόπουλου ήταν ότι “Τα συρματοπλέγματα, τις μπάρες, τις συσκευές ανίχνευσης εισβολέων και τους σεκιουριτάδες, τα χρησιμοποιούμε για να προστατεύσουμε την περιουσία μας και τις αρχαιότητες της περιοχής (!!!) από κλοπές σαν αυτή που έγινε σε περιουσιακά μας στοιχεία στο εργοτάξιο Ολυμπιάδας”!
Απάνθρωπη εταιρεία με αδίστακτα στελέχη. Σ’αυτούς παραδίνεται η βόρεια Χαλκιδική και οι κάτοικοί της από τους μνημονιακούς προδότες και το συνεταίρο των Μπόμπολα-Κούτρα Δήμαρχο Χρήστο Πάχτα.