2 Μαρ 2012

Χούντα είναι, θα περάσει!



Προσωπικά ανέλαβε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Πάχτας να φιμώσει τις φωνές που αντιδρούν στα χρυσοθηρικά οράματα του.
Αφού τον περασμένο Οκτώβριο, κατά την υποδοχή του Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου στην Ουρανούπολη, ο ίδιος προσωπικά ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρει ένα ψαλίδι, έκοψε το πανό που ήταν αναρτημένο ενάντια στην καταστροφή του τόπου και οι επιτροπές αγώνα απαξίωσαν την πράξή του αυτή, θεώρησε ότι μπορεί να συνεχίσει την ίδια τακτική με βοηθούς τα γνωστά τσιράκια του (αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι).
Μεσάνυχτα, λοιπόν με το πέρας του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29/02/2012, κάποιοι σα τους αρουραίους έκοψαν τα πανό που είχαν αναρτηθεί στην Ιερισσό με το φως του ήλιου από τους κατοίκους.
Πιστεύουν ότι αφού απέκλεισαν τη φωνή των κατοίκων από τα χρυσοπουλημένα τοπικά μέσα παραπληροφόρησης, μπορούν και μέσα στον τόπο μας να επιβάλλουν τις χουντικές τους τακτικές.
Απογοητευμένοι που δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες εξαγοράς και εκμαυλισμού της τοπικής κοινωνίας με υποσχέσεις για λαγούς με πετραχήλια και χρυσά κουτάλια, δείχνουν το πραγματικό τραμπουκικό πρόσωπο τους.
Ας μην επαναπαύονται γιατί η ώρα έφτασε, που για άλλη μια φορά θα διαπιστώσουν πόσο ισχυρή είναι η φωνή του λαού όταν πρόκειται για τη ζωή του και το μέλλον των παιδιών του.